» «
סורבה
איך להכין סורבה בקלות?


כך תכינו סורבה בקלות ובזריזות:

1. טחנו בבלנדר את הפירות שיש לכם במקרר (קיווי, בננה, תותים, משמשמים, מנגו וכדומה). השתדלו שמרקם הפרי לאחר הטחינה יהיה כמה שיותר קטיפתי.

2. צקו את הפרי הטחון למגש של קוביות קרח, עטפו בניילון והקפיאו.

3. קחו מספר קוביות של פרי קפוא, שימו בבלנדר בתוספת מעט סוכר ולימון, או לפי טעמכם האישי ניתן להשתמש גם סחלב קוקוס, אלכוהול או אבקת חלב, דללו עם מים לפי הצורך וטחנו.

4. בדקו מרקמים ושפרו טעמים - דללו או הסמיכו לפי הצורך בעזרת עוד פרי קפוא או נוזל.

5. ממש בסוף הוסיפו עלי נענע או טרגון והגישו מיד.
חומץ בן יין
איך להכין בבית חומץ בן יין?



כך תכינו בעצמכם חומץ בן יין:

החומרים:
========
יין אדום או לבן בכמות הרצויה.

אופן ההכנה:
==========
1. מעבירים את היין לצנצנת בעלת פתח רחב, מכסים בבד נושם ומהדקים בגומיה.

2. מאחסנים במקום חמים ומאוורר ללא שמש ישירה.

3. מערבבים פעם ביום בחוזקה, בעזרת כף כדי לחשוף את היין לחמצן.

4. בתוך מספר שבועות היין יתחיל להחמיץ. בהדרגה יהפוך חומץ בן יין.

5. כשהחומץ מוכן מעבירים אותו לבקבוק. הוא יהיה עשיר ומורכב יותר מחומץ בן יין תעשייתי.


הערות:
======
- התהליך פשוט מאחר ומשתמשים כבר ביין. מגיעים היישר לשלב פירוק האלכוהול לחומץ.

- רצוי שהיין יהיה בעל 10-11 אחוזי אלכוהול ולא יותר.

- יין חזק יותר לא יאפשר לבקטריות הרצויות להתפתח.

בהצלחה!
נבטים
איך לגדל נבטים בעצמנו?



כך נגדל נבטים בעצמנו:

1. יש להכין כלי בעל פתח רחב, בד גזה או חתיכה מגרביון וגומיה.

2. לוקחים בערך כף מהזרעים או הקטניות. מניחים בכלי ומכסים במים.

3. מעמידים במשך 8 שעות לפחות.

4. מכסים את הכלי בבד הגזה או בחתיכת גרביון ומחזקים בגומיה. הופכים את הכלי עם הזרעים והמים ומרוקנים את המים.

5. שמים את הכלי במקום חשוך למשך 24 שעות לפחות.

6. מרטיבים שוב את הזרעים ומרוקנים את המים כמו בתהליך הקודם.


חוזרים על הפעולה הזו מדי יום עד שהנבטים מספיק גדולים. אם רוצים נבטים עם עלים ירוקים וגדולים, לאחר שגדלו הנבטים מעמידים את הכלי לכמה שעות בשמש, ביומיים האחרונים.
גרנולה
איך להכין גרנולה בהכנה עצמית?



הנה מתכון להכנת גרנולה ביתית:

המצרכים:
========
1/2 קילו שיבולת שועל

100 גרם אגוזי לוז

100 גרם שקדים לבנים פרוסים

100 גרם קוקוס טחון

1 כוס דבש

1 כף שמן

1/2 כפית קינמון טחון


אופן ההכנה:
==========
1. קולים חצי קילו שיבולת שועל עם 100 גרם אגוזי לוז ב-170 מעלות, למשך חצי שעה.

2. מוסיפים 100 גרם שקדים לבנים פרוסים ו-100 גרם קוקוס טחון לעוד רבע שעה.

3. מוסיפים ל-5 דקות נוספות עוד 100 גרם צימוקים כהים ו-200 גרם שזיפים יבשים ללא גרעינים וחתוכים.

4. בינתיים מחממים על אש קטנה ל-5 דקות כוס דבש עם כף שמן וחצי כפית קינמון טחון ומערבבים.

5. מוסיפים את הנוזל לתערובת הגרנולה, מערבבים היטב ומשאירים עוד 10 דקות בתנור.

6. מוציאים, מערבבים שוב ומקררים.

הכנה ביתית

גלידת שוקולד
איך להכין גלידה ביתית בטעם שוקולד?



הנה מתכון לגלידת שוקולד ביתית:


חומרים:
======
3 כוסות חלב 3%

1 כוס שמנת מתוקה

2 כפיות תמצית וניל איכותי (כגון מקורמיק או ספייס איילנד)

1 כוס סוכר

150 גרם שוקולד מומס (בסיר כפול)


אופן ההכנה:
=========
1. ערבבו יחד במיקסר את כל המרכיבים, מלבד השמנת.

2. הוסיפו את השמנת וערבבו ביד.

3. הכניסו את הגלידה לתבנית שטוחה בגודל של 20 על 20 ס"מ.

4. הניחו במקפיא.

5. כשהתערובת מתחילה לקפוא בצדדים, בערך 3-2 ס"מ בכל צד, ערבבו אותה שוב במיקסר.

6. הכניסו שוב לתבנית, השטיחו אותה והחזירו למקפיא.

4-3 שעות אחר כך הגלידה מוכנה.
גלידת אגוזים
איך להכין גלידה ביתית בטעם אגוזים?



הנה מתכון לגלידת אגוזים ביתית:


חומרים:
=======
3 כוסות חלב 3%

1 כוס שמנת מתוקה

2 כפיות תמצית וניל איכותי (כגון מקורמיק או ספייס איילנד)

1 כוס סוכר

150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים



אופן ההכנה:
=========
1. ערבבו יחד במיקסר את כל המרכיבים, מלבד השמנת.

2. הוסיפו את השמנת וערבבו ביד.

3. הכניסו את הגלידה לתבנית שטוחה בגודל של 20 על 20 ס"מ.

4. הניחו במקפיא.

5. כשהתערובת מתחילה לקפוא בצדדים, בערך 3-2 ס"מ בכל צד, ערבבו אותה שוב במיקסר.

6. הכניסו שוב לתבנית, השטיחו אותה והחזירו למקפיא.

4-3 שעות אחר כך הגלידה מוכנה.
כדור גלידה
איך מכינים גלידה בכדור להכנת גלידה?



להכנת גלידה בכדור גלידה, עשו כך:

1. הכניסו בצד האחד של הכדור: חצי כוס של מלח גס וכמות גדולה של קוביות קרח, עד למילוי כל החלל.

2. בצד השני, הכניסו כוס חלב, כוס שמנת מתוקה ו-3 כפות סוכר. אפשר גם להוסיף תוספות רבות (ראו טיפ נפרד, בתגית "כדור גלידה, תוספות").

3. סגרו את המכסים היטב.

4. שחקו או תנו לילדים לשחק עם הכדור במשך 15-30 דקות. גלגול כדור הגלידה או שקשוק שלו מומלץ, אבל אפשר גם מסירות, ריקוד ואפילו קצת בעיטות, אם כי לא חזק מדי).

5. קבלו גלידה מצויינת, מתוצרת בית.
חומוס
איך להגיע למרקם חלק בחומוס ביתי?


כדי להגיע למרקם חלק של החומוס הקפידו על הדברים הבאים:

גרגרים קטנים - ככל שהגרגרים קטנים המרקם יהיה חלק יותר. בקשו חומוס בולגרי.

גרגרים נימוחים - גרגרי חומוס מוכנים רק כשהם נימוחים, נמעכים בקלות בין שתי אצבעות.

סודה לשתייה - 2 כפיות לקילו. כדי לרכך את הגרגרים ולקבל מרקם חלק באמת חייבים להשתמש בסודה לשתייה. אל בהלה - אם לא תוסיפו יותר, היא לא תקלקל את הטעם.

מכינים את הטחינה בנפרד - הכינו את הטחינה בנפרד. ערבבו אותה בעדינות עם מעט מים ורק אז הוסיפו אותה לעיסת גרגרי החומוס.

שמן - הוספת מעט שמן עושה לו טוב, אבל רק אם אתם ממש חייבים.

לטחון היטב - ככל שתטחנו זה יהיה חלק יותר.


מרכיב סודי שיש רק בחומוסיות הוא מיקסר גדול, שבנוסף למעיכת החומוס הטובה גם מכניסה לתוכו הרבה אוויר.


שעווה
איך להכין שעווה ביתית עם לימון וסוכר?


כך מכינים שעווה ביתית עם לימון וסוכר:


יחס מרכיבים:
============
1 כוס לימון

2 כוסות סוכר


הוראות ההכנה:
============
1. שיפכו את הסוכר לתוך סיר קטן ותוך כדי בחישה מעל האש והוספת הלימון, המיסו אותו.

2. הרטיבו את השיש במטבח עם מעט מים

3. כשהסוכר מתחיל להפוך לחום בהיר, שיפכו אותו על השיש הרטוב

4. תנו לסוכר להתקרר טיפה

5. כשהקצוות של החומר מתחילים להתקשות, איספו את הסוכר החם בזהירות, כלפי פנים, והתחילו ללוש אותו כמו פלסטלינה, עד שהוא נעשה אחיד.

6. כדאי למרוח קרם גוף על הרגליים אחרי השימוש.


הערה חשובה:
אם במהלך הסרת השיער השעווה מתקשה - פשוט הוסיפו מעט לימון והמשיכו ללוש את הגוש.

אם הגוש הופך רך מדי - החזירו אותו למחבת, לעוד סיבוב. שימו לב שאתם לא שורפים אותו.




שיטה נוספת להכנה ביתית של שעווה:
=================================
1. לכוס אחת של סוכר, מוסיפים כמה טיפות לימון (לא הרבה) וחצי כפית קפה שחור.
2. שופכים את התוכן למחבת ומטגנים עד שהוא הופך לגוש אחד.
3. מכבים את האש ונותנים לו להתקרר.
4. על השיש במטבח שופכים קצת מים ומתחילים ללוש את גוש הסוכר עליו.
איך להכין מי פנים בעצמנו?



כך מכינים מי פנים טבעיים ממלפפונים:

1. קחו מערבל/קוצץ חשמלי, קלפו 2 מלפפונים בינוניים וחתכו פנימה.

2. הוסיפו מעט שמן זית, מעט לימון, מעט חליטה של תה ירוק (לא חובה), מעט יין לבן.

3. ערבבו את הכל היטב בעזרת הבלנדר מספר רגעים עד שמתקבלת דייסה מימית.

4. קחו בד נקי כלשהו ומעל לקערת שפכו לתוך הבד את המרקחת וסחטו היטב, עד שיישארו לכם בבד רק שאריות מלפפונים וכל הנוזלים יעברו לקערה הנקייה.

5. העבירו את הנוזל לבקבוקים קטנים ונקיים (ניתן לקנות בקבוקונים ריקים בסופר פארם), והכניסו למקרר, השתמשו בעת הצורך.

והנה יש לכם מי פנים טבעיים לחלוטין מרעננים וקרירים.


המלפפון, השמן זית, הלימון והיין הלבן, כולם טובים ומומלצים לפנים, ויתנו תחושת ניקיון ורעננות.
איך להכין טונה מעושנת בבית?



כך תכינו בעצמכם טונה מעושנת:

מצרכים:
=======
שימורים של טונה בשמן

גפרורים או מצית

נייר סופג


אופן ההכנה:
===========
1. פותחים את קופסאת הטונה אבל לא עד הסוף, כך שהמכסה עדיין יישאר תלוי על הקצה.

2. שופכים מעט שמן, ואז שמים נייר סופג על שאר הטונה עד שהשמן נספג בנייר.

3. אחרי שהשמן נספג בנייר לשים עוד שכבה של נייר.

4. מדליקים את הנייר סופג ואז סוגרים את המכסה, אבל לא עד הסוף כדי שיהיה אוויר לבערה.

5. אחרי שכל השמן נשרף צריך להוריד את הנייר סופג.

הטונה המעושנת מוכנה. בתיאבון!



הנה סרטון וידאו שמראה את ההכנה:

http://youtu.be/PdXSEEY6dwk
איך להכין מי פנים בבית?



כך תכינו מי פנים - מסכה חזקה מעט, לא לשימוש יום יומי, אך מועילה ומזינה מאוד. עשו כך:

בקערית קטנה כותשים 3-4 שיני שום, מגרדים גזר אחד גדול, כף שמן זית, כף דבש ולימון. מערבבים היטב מעבירים לצנצנת נקייה ומכניסים למקרר לשבועיים בערך. לאחר שבועיים יווצר מיץ מהתערובת אותו אנו צריכים. להעביר באותה צורה עם הבד, לסחוט היטב ואת השאריות לזרוק, להעביר לבקבוקון נקי.

התרכובת הזו מזינה ביותר, אם מעט חריפה, אני ממליצה להניח על העור ל-20 דקות רבע שעה ולשטוף היטב.

השום, מטפל בפצעים, חטטים, מחטא ומנקה, הלימון, הגזר והדבש, הנם חומרים חזקים ומזינים את עור הפנים.

תיהנו!
איך להכין לימונצ'לו ביתי מעולה?



מתכון להכנת לימונצ'לו ביתי מצוין:

החומרים:
=======
10 לימונים

1 ליטר אלכוהול 95%

1.3 ליטר מים

750 גרם סוכר


אופן ההכנה:
=========
להכנת הלימונצ'לו נשתמש בקליפת הלימון ולא במיץ שלו, כך שניתן להשתמש אחר-כך בלימונים עצמם כרגיל.

הנה:

1. קולפים את הלימונים בעזרת קולפן בעדינות ובזהירות – אנו זקוקים רק לקליפה החיצונית, ללא החלק הלבן.

2. שמים את הקליפות בכלי זכוכית שאפשר לאטום אותו, ביחד עם האלכוהול, וסוגרים.

3. מניחים את הבקבוק במקום אפל למשך שבועיים.

4. לאחר שבועיים מבשלים וממיסים בסיר את הסוכר במים ומצננים את מי הסוכר הללו למשך הלילה.

5. מערבבים את הסירופ עם תערובת האלכוהול והקליפות, סוגרים הכל בבקבוק ומאחסנים במקפיא.



הצעת הגשה ללימונצ'לו:
=================
להגשה בסוף ארוחה או באירוח, בכוס שוט קטנה.
איך להכין נרות ריחניים מתוצרת בית?



כך תכינו נרות ריחניים בבית:

1. יש להמיס שעווה, גושים או פתיתים.

2. להמיס צבעי גואש ושמן בצבעים רצויים.

3. לערבב יחד.

4. לפני שיוצקים את השעווה יש להוסיף פתיל באורך הנדרש בהתאם לכלי הקיבול השונים.

5. לצקת את התערובת לכלי הקיבול.

- אפשר גם אל תוך גלילי נייר טואלט (הקרטונים) כשהם צמודים לתחתית קרטון.. קרטון ביצוע או מיכסים של מיכלי פלסטיק שונים ומוצמדים מודבקים היטב (בעזרת דבק חם).

- למיצוק מהיר ניתן להכניס למקרר או למקפיא ואחר "לשחרר" מכלי הקיבול אליו שפכנו השעווה הצבעונית.

- לבישום וריחניות ניתן להוסיף טיפות משמנים ארומטיים שונים.

- רעיון נחמד אפשרי: לצקת השעווה לחצאי קליפות תפוזים או פרי הדר אחר.

- אם ברצונכם ליצור נר בן מספר צבעים - שכבות - יש ליצוק שעווה צבעונית מהצבע הרצוי להמתין שייקרש ואז לצקת צבע נבחר נוסף, להמתין, וכך הלאה.
איך להכין ארטיק שוקולד-בננה עם הילדים?



הנה מתכון לארטיק שוקולד-בננה לילדים:

מצרכים:
=======
4 בננות בשלות ומוצקות

200 גרם שוקולד מריר (חלבי)

1/4 כוס חלב

טיפה מלח

קישוטים: סוכריות עוגה, קוקוס, אגוזים טחונים, שברי מקופלת וכו'


אופן ההכנה:
===========

1. קלפו את הבננות וחצו אותן לרוחבן.

2. נעצו מקל ארטיק בצד השטוח בכל בננה.

3. הכניסו את הבננות למקפיא למספר שעות.

4. המיסו את השוקולד במיקרוגל, ביחד עם החלב והמלח.

5. הניחו את קערת השוקולד המומס וקערה נוספת עם הקישוט שנבחר, זו ליד זו. הוציאו בכל פעם בננה אחת מהמקפיא, טבלו בשוקולד המומס ומיד לאחר מכן בקישוט והחזירו למקרר, מונח על צלחת.

6. לאחר שהשוקולד קופא - הארטיק מוכן לאכילה.


בתיאבון!
איך להכין פירות יבשים בבית?


כך מכינים פירות יבשים בבית:

חומרים:
======
1 ק"ג של פירות טריים (אננס, בננות, תפוחים, אגסים, משמשים וכדומה).


הוראות הכנה:
==========
1. פרסו את הפירות או ירקות לפרוסות דקות של 5 מ"מ.

2. טבלו פירות לבנים (בננות, תפוחים וכו') ל-5 שניות במיץ לימון מדולל. כך הם לא ישחירו בייבוש.

3. הניחו את הפירות היבשים על נייר אפיה ואפו אותם בתנור שמכוון לחום של 50-60 מעלות בטורבו. השאירו את התנור למשך 12-24 שעות (בהתאם לסוג הפרי ומידת הבשלות שלו) עם דלת פתוחה מעט (אפשר גם במקביל להכנת החמין לשבת).

4.. אחת לכמה שעות סובבו את המגשים והחליפו בין המדפים, כדי לאפשר פיזור אחיד של חום ואוורור.

5. אחסנו את הפירות היבשים בקופסאות אטומות, במקום קריר וחשוך.
איך להכין גרנולה ביתית?


הנה מתכון להכנת גרנולה בבית:

החומרים:
==========
3 כוסות שיבולת שועל

2 כוסות תערובת אגוזים לא קלויים: פקאן, קשיו, אגוזי לוז, שקדים ועוד.

1.5 כוסות של תערובת גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת ושומשום.

1/2 כוס סוכר חום (דמררה)

1/2 כפית דבש

1/4 כוס סילאן או מייפל אמיתי

1/2 כפית קינמון טחון

1 כף תמצית וניל

1.5 כוסות תערובת פירות יבשים קצוצים: משמש, צימוקים, בננות, תאנים, תמרים וצימוקים.

מעט מלח


אופן ההכנה:
===========
1. לערבב את שיבולת השועל יחד עם תערובת האגוזים ותערובת הגרעינים.

2. להמיס את החמאה, הסוכר, הסילאן (או המייפל) והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.

3. להוסיף את הקינמון והווניל ולצקת על תערובת תערובת שיבולת השועל. לערבב היטב.

4. לשטח את התערובת על תבנית אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות עד להזהבה (בערך 30-35 דקות). חשוב לערבב מדי פעם בכדי שהגרנולה לא תישרף.

5. להוציא מהתנור, לצנן, לפורר לגושים, לערבב עם הפירות היבשים ולהגיש.


בתיאבון!


על מה להקפיד כדי לנהל תקציב משפחתי נכון?



רוצים להיות עשירים? להיות לפחות בלי אוברדראפט? הקפידו על הדברים הבאים:

1. שימוש במוצרים מיד שניה (לרוב מוצרים במצב מצויין ובמחיר מעולה!)

2. השאלה במקום קנייה - ידהים אתכם כמה דברים מחזיקים אנשים מבלי
להשתמש בהם, בדיוק כשאתם צריכים אותם, לשימוש קצר ולאו דווקא לקנייה (ספרים, דיסקים, כלי עבודה ועוד). היו מוכנים גם אתם להשאיל לאחרים..

3. השוו מחירים (באתרי השוואת מחירים ובבירור בחנויות) וקנו בהנחה.

4. את תיקנו מוצרים זולים ובלי אבא (עדיף לעיתים להשקיע במוצר יקר יותר, אך איכותי ושכולל שירות מוכר כאמין).

5. השתמשו במוצרים ככל האפשר - פעמים רבות אנו מחליפים בלי הצדקה לחדש.

6. קנו מעט ככל האפשר באשראי.

7. קנו אוכל בחוכמה והמעיטו בזריקה לפח.

8. עשו דברים בעצמכם (כולל אוכל, ניקוי הבית, עבודות בית ועוד - ראו בתגית "הכנה ביתית").

9. תקנו לבד תקלות פשוטות בבית (ראו בתגית "DIY").

10. המעיטו בקניית מותגים (בהם שם המותג עולה הרבה מעבר למה שהוא באמת עושה).
איך להכין פופקורן עם חמאה?



כך מכינים פופקורן עם חמאה:


החומרים:
========
1/2 כוס גרעיני פופקורן

3 כפות שמן

מלח

25 גרם חמאה מלוחה

שקית נייר



אופן ההכנה:
===========
1. לחמם שמן בסיר סגור במכסה עם שלושה גרעיני פופקורן.

2. כששומעים שגרעיני הפופקורן מתפוצצים יש להוסיף את שאר הגרגירים ולפזרם באופן אחיד בסיר.

3. להנמיך את האש, להמתין כעשרים שניות.

4. לכבות את האש ולחכות עד ששאר גרעיני הפופקורן מתפוצצים.

5. לפתוח את הסיר ולהמליח.

6. להמיס את החמאה.

7. להעביר את הפופקורן לשקית נייר, לשפוך מעליו את החמאה, לנער היטב ולהגיש.
איך להכין שי חמוד לבית?
יש משהו מאוד נחמד ויפה ולמתנה קטנה למי שתרצו.

החומרים הדרושים:
=================
1) צנצנת ריקה בכל צורה שתרצו.

2) חול צבעוני.

3) כף.

4) טוש וקישוטים

5) מטאטא לנקות בסוף את החול :-)


וככה מכינים:
============
שלב 1 - לוקחים את הצנצנת הריקה ומניחים אותה.
לוקחים עם הכף חופן של חול בצבע מסויים,ושופכים לתוך הצנצנת עד שנוצרת שכבה של הצבע
הזה. (תוכלו להחליט אם זאת תיהיה שכבה גדולה או קטנה לפי טעמכם)

שלב 2 - עושים עוד שכבה של חול בצבע אחר ושמים על השכבה הראשונה. (צריך להיזהר שלא יתערבבו לכם הצבעים). וכך הלאה עם צבעים אחרים עד סוף הצנצנת וסוגרים.

שלב 3 - אתם יכולים להדביק קישוטים על הצנצנת או לכתוב עליו משהו.

בסופו של דבר יוצא לכם צנצנת עם חול צבעוני , ולרוב זה יוצא בצורת גלים.

ולסיום- לנקות את הכל ולהנות מהדבר שהכנתם :)

אני מקווה שנהנתם מההכנה D:
איך להכין יוגורט?



הנה מתכון ליוגורט בהכנה ביתית:

המצרכים:
========
5 ליטר חלב

1 גביע יוגורט ביו 3.5% שומן או גביע יוגורט 4.5% שומן


אופן ההכנה:
==========
1. לחמם את החלב בסיר עד שהוא מגיע ל-90 מעלות (כמעט רתיחה), להסיר מהאש ולקרר 45 דקות.

2. להוסיף לחלב את היוגורט ולערבב היטב.

3. לסגור את הסיר עם מכסה ועל הסיר המכוסה להניח שמיכות. להמתין בין 12 ל-18 שעות. (הדבר יגרום לתהליך הגיבון כתוצאה מהתרבות החיידקים).

4. להעביר את היוגורט לבקבוקי זכוכית ולשמור במקרר.


היוגורט טוב לשימוש עד חודש מיום ההכנה.

בתיאבון!
איך להכין סבון תוצרת בית?
איך להכין טונה ביתית בעצמכם?
איך להכין גלידה ביתית בטעם וניל עם עוגיות?
איך להכין קומפוסט ביתי?
איך להכין קרם בוואריה?


אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

העולם הוא צבעוני ומופלא, אאוריקה כאן בשביל שתגלו אותו...

אלפי נושאים, תמונות וסרטונים, מפתיעים, מסקרנים וממוקדים.

ניתן לנווט בין הפריטים במגע, בעכבר, בגלגלת, או במקשי המקלדת

בואו לגלות, לחקור, ולקבל השראה!

אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.